A legjobb elérhető fitness órák!

Ma már egyre több kiegészítő áll rendelkezésünkre, melyek megkönnyítik a különböző mozgásformák végzését és segítenek bennünket, hogy pontosabb képet kapjunk testünk működéséről, reakcióiról. Egy fitness óra kiváló társ lehet, ha futunk, biciklizünk, mászunk, vagy egyéb izzasztó mozgást végzünk. Ha szeretnénk tartani egy bizonyos pulzusszámot, akkor elengedhetetlen a pontos jelzés, vagy ha szeretnénk tudni, mennyit megyünk, sétálunk és mennyi kalóriát vesztünk ez idő alatt, akkor szintén jó jöhet egy fitness karóra. Cikkünkben mutatunk Önnek pár kiváló eszközt, melyekkel könnyebb lesz ezekhez a fontos információkhoz jutnia, ráadásul még jól is néznek ki, így divatos alternatívát jelentenek a bumfordi pulzusmérők mellett.

 

A legjobban kinéző – Withings Activité Steel HR

A legtöbb fitness eszközt könnyű felismerni, mivel nagyon hasonló a design, általában egy vékony csat és egy nagy függőleges képernyő jellemzi. Ezzel szemben a Withings Activité Steel HR olyan fitness óra, ami úgy néz ki, mint egy óra. Első pillantásra senkinek nem tűnik fel a valódi célja, de jó eséllyel másodikra sem. A képernyőn alapból megjelenik az eddigi napi lépésszámunk, alatta található az analóg óra és a jobb felső sarokban pedig megtudhatunk még több információt a szívverésünkről és egyéb adatainkról. Természetesen applikáció is letölthető a karórához, amiben rengeteg mindent tudunk állítani és számon tartani. Az óra ráadásul 50 méterig vízálló. Az akkumulátor körülbelül 25 napig bírja egyetlen töltéssel, ami kiválónak mondható. Az egyik legjobb választás, ha egy modern kinézetű fitness karórát szeretnénk vásárolni.

 

A legolcsóbb – Withings Go

Ha olcsó megoldást szeretnénk az alapadatok mérésére, akkor ennél az óránál nem találhatunk jobbat. Kevesebb, mint 20.000 forintba kerül, 50 méterig vízálló, E-ink kijelzőjének hála 8 hónapig bírja egyetlen töltéssel. A kijelzőn nem sok adat szerepel, csak azt jelzi, hogy mennyit sétáltunk, vagy futottunk a napi célunkhoz képest. Azonban a kijelző alatt méri, hogy mennyit sétáltunk, futottunk, úsztunk és aludtunk. Ehhez az eszközhöz is van applikáció, amiben nyomon tudjuk követni mindennapi aktivitásunkat. Ha egy belépő szintű fitness órát szeretne, akkor ez az Ön választása!

 

Legjobb ár-érték arányú – Fitbit Charge 2

A FitBit talán a leghíresebb fitness óra gyártó és valószínűleg a legjobb is. Kiváló termékeket gyártanak megfizethető áron, melyek pontos és sokrétű adatokat adnak. A Charge 2 is egy rendkívül jó ár-érték aránnyal bíró óra lett, mely ráadásul még jól is néz ki.
Nézzük miket is tud az óra. Alap lépésszámláló, folyamatos pulzusmérés, automatikus aktivitásmérés, alvásfigyelés, 5 napig tartó akkumulátor és egy opció, ami segít a megfelelő légzésben. Ezeket az datokat egy OLED képernyőn figyelhetjük, amit ha megérintünk, akkor váltogathatjuk, hogy mely adatokat szeretnénk látni. Sajnos az eszköz nem vízálló és beépített GPS-el sem rendelkezik, de ha csatlakoztatva van a mobilunkhoz, akkor ez a probléma megoldódott. Természetesen ehhez az órához is letölthető egy alkalmazás, mely az egyik legjobb a piacon, rengeteg mért adat elérhető benne, ráadásul ízlésesen és átláthatóan megjelenítve.
Szerintünk messze a legkiválóbb fitness karóra, ami elérhető a piacon. Egyetlen hátránya, hogy nem vízálló, de ha nem úszásra akarjuk használni, akkor kiváló társ lehet a mindennapjaink folyamán!

 

Ezek lettek volna a jelenlegi piacon elérhető, nem nagyon drága fitness karórák. Valószínűleg születni fog még hasonló cikk, amiben a drágább modellek felé is kikacsintunk. Nemrég született egy cikkünk a legjobb telefon tok gyártókról! Érdemes elolvasni!