A CES 2018 legjobb és legérdekesebb laptopjai – 1. rész

CES2018

Ismét véget ért az annuálisan megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show, vagyis a CES. Idén is megmutatták a világ legnagyobb és leghíresebb elektronikai eszközök gyártói, hogy mikre számíthatunk a 2018-as évben. Szerencsére laptopokban sem volt hiány és bemutattak olyan eszközöket, melyek tátott szájjal figyeltünk. Tekintse meg listánk első részét, hogy nekünk mely darabok tetszettek a legjobban és milyen gépeket vásárolhatunk meg a közeljövőben, hogy még jobb legyen a hordozható számítógép élmény.

 

MSI GE63 Raider RGB Edition

Egy vérbeli gamer laptop (pontos specifikációkat még nem tudunk, de az eddigi modellekből kiindulva, itt sem kell majd aggódnunk a teljesítmény miatt), mely gyönyörű LED világítást kapott. Az MSI szerint könnyedén tudja majd futtatni a legújabb játékokat a legmagasabb beállításokon. Ha egy olyan laptopra vágyik, ami kitűnik a tömegből, akkor valószínűleg ez az Ön gépe lesz!

MSIGE63

 

Lenovo Miix 630

Számos felhasználó nem tudja, hogy melyik lenne neki jobb választás, egy tablet, vagy egy laptop. A Lenovo gondolt rájuk és alkottak egy olyan gépet, ami egy hybrid, vagyis ha akarjuk, akkor laptop, ha viszont tabletté alakítanánk, akkor arra is van lehetőségünk. Szerencsére nem szenved azoktól a hibáktól, amikkel a hasonló tudású gépek.

Itt tudunk specifikációkat is mondani. A képernyő felbontása 1920×1080 képpont, ami rendkívül magas, mivel a képátló csak 12.3 hüvelyk. A képernyőt Gorilla Glass technológia védi. Valószínűleg nem fogjuk hardcore gaming-re használni a Miix 630-ast, mivel egy Qualcomm Snapdragon 835-ös processzor és egy Adreno 540 grfaikus kártya kapott benne helyet, ami bőven elegendő lesz a mindennapi feladatok ellátásában és még internetezni, filmet nézni is tudunk rajta.

A gyengébb processzor miatt azonban rendkívül sokáig bírja a gép akkumulátora és nem kell félnünk, hogy 2-3 óra után kereshetjük a töltőjét. Szerintünk rendkívül jó választás lehet mindenkinek, ha a hordozhatóság és a hosszú üzemidő a cél.

LenovoMiix630

 

Dell XPS 13

A Dell ismét kitett magáért és még jobbá tudták tenni az XPS 13-as modelljüket. Sokan a 2017-es verziót tartják a legjobb laptopnak a piacon, azonban valószínűleg ez változni fog, emiatt az újítás miatt. A gép vastagsága 30%-al vékonyodott (csupán 3 centiméter vastag), a képernyő Ultra HD felbontást kapott, vagyis 4K-ban élvezhetjük majd a tartalmakat. A billentyűzeten és a borításon is fejlesztettek, hogy még ergonomikusabb legyen. Szerintünk messze az egyik legjobb laptop lesz 2018-ban, reméljük ezt a tesztek is bizonyítják majd.

DellXPS13

 

Ez lett volna sorozatunk első része. Reméljük izgalmasnak találta, hogy milyen gépek is jelennek meg majd idén. ha nem tud várni és kisebb vagyonokat sem szeretne elkölteni egy laptopra, akkor tekintse meg a Westnotebook használt laptop és notebook kínálatát. Kiváló gépekkel rendelkeznek, amiket sokszor csak pár napig használtak. Ennek ellenére rendkívül kedvező áron tudja beszerezni a gépeket. A következő rész hamarosan megjelenik, addig is olvassa el régebbi bejegyzésünket, mely az új generációs processzorokról szól!