A CES 2018 legjobb és legérdekesebb laptopjai – 2. rész

CES2018

Folytatjuk bejegyzés sorozatunkat a Consumer Electronics Show 2018-as legizgalamsabb laptopjairól. Az előző részben megmutattuk Önöknek az MSI új gamer laptopját, melyet GE63 Raider RGB Edition-nek kereszteltek. Ezután elolvashatták a Lenovo Miix 630-as gép specifikációját és előnyeit, majd jött a nagyágyú, a Dell XPS 13. Ez után a három izgalmas gép után ismét három fantasztikus géppel készültünk. Az előző bejegyzésünket a linkre kattintva érheti el.

Acer Swift 7

Az Acer számos új termékkel volt jelen az eseményen, de szerintünk a 7-es felújított Swift lett a legizgalmasabb. Ezt a gépet újragondolták és jó pár dolgon változtattak. A legfontosabb, hogy a FullHD felbontású 13.3 colos képernyőt kibővítették ez 14 colosra, illetve a 10 milliméteres vastagságot lecsökkentették kevesebb, mint 9 milliméterre. A felhasználhatóságon is javítottak, mivel kapott a gép egy 4G LTE csatlakozási lehetőséget, amivel a mobilhálózatokra tudunk csatlakozni, így nem függünk a Wi-Fi kapcsolatoktól. A Swift 7 legújabb modellje, könnyebb és kisebb lett és ráadásul újabb funkciókat is kapott. Szerintünk az egyik legjobb volt az idei évben.

Acer Swift 7

Asus ZenBook 13

Az Asus egy rendkívül könnyű és elegáns laptoppal készült a showra. Az új ZenBook 13 nem okozott csalódást, igaz még nem tudjuk a pontos specifikációt. Amit tudunk, az az, hogy a gép könnyebb lesz, mint 1 kilogramm (kb. 985 grammot fog nyomni). A képátló 13.3 col lesz és valószínűleg a teljesítménnyel sem lesznek problémák. Ha sokat utazunk és nem akarunk egy nehéz géppel szaladgálni, akkor ezt a laptopot mindenképpen figyeljük.

Asus ZenBook 13

LG gram 13

Az LG sem tétlenkedett a 2017-es évben és próbáltak fejleszteni a meglévő laptopjaikon, vagy újabb modelleket kitalálni. Az idei rendezvényen szerintünk a legújabb gram 13-as laptopjuk volt a legcsábítóbb. Az idei évben még jobban előnybe fog kerülni a hordozhatóság és könnyedség, azért az LG is ilyen téren fejlesztett. Nem sok információ áll rendelkezésünkre, azonban az biztos, hogy a legújabb gép súlya csupán 961 gramm lesz, amit egy 13.3 colos képernyő mellett élvezhetünk. A rendkívül alacsony súly mellett ráadásul két darab SSD-t is kapunk, hogy nehogy kifussunk a helyből. A súly ellenére a laptop rendkívül ellenálló lesz a fizikai behatások ellen, amit a nano-carbon magnézium háznak köszönhető. Ha egy megbízható, strapabíró laptopot szeretnék, ami nagyon könnyű, akkor ez lehet a megfelelő választás.

LG gram 13

 

Ez lett volna cikksorozatunk második része. Reméljük, hogy tetszettek Önnek ezek a rendkívül könnyű és gyönyörű gépek. Olvassa el többi bejegyzésünket is, ha érdeklődik a műszaki témák, illetve az elektronikai dolgok iránt!