Hogyan segít a flottakövetés?

flottakövetés

Ma már minden vállalkozás életében fontos, sőt nélkülözhetetlen szerepet kapnak a különböző védelmi rendszerek. Biztonsági őröket, különböző kamerarendszereket is használnak és persze gondoskodnak a megfelelő biztosításokról is. Hangsúlyos szerep jut a a gépjárműveknek is. A vállalkozások által használt gépjárművek biztonságáról gondoskodik a flottakövetés.

Miért van szükség a flottakövetésre?

Ma már bizony egyre gyakrabban próbálják meg ellopni illetve feltörni a gépjárműveket. Ezek a bűncselekmények komoly károkat okozhatnak, főleg egy olyan gépjármű esetében, amelyet hitelből vásároltak. Sőt a vállalkozások által használt az eltűnt, vagy megrongálódott kocsik akadályozzák a határidők betartását is, ami újabb költségeket és a cég jó hírnevének megsértését is jelenti. A flottakövető rendszer használatával azonban megakadályozhatja azt, hogy ezek a kellemetlen események bekövetkezzenek.

Hogyan működik a flottakövetés?

A flottakövetés beépített nyomkövetővel azonosítja be a gépjárművek helyzetét. Lehetőség van akár egyetlen egy autó, de akár több száz kocsi nyomon követésére is. Ennek a megvalósítását teszi lehetővé a GPS. A GPS a Földön bárhol és bármilyen időjárási viszonyok között használható.

Miből áll egy ilyen eszköz?

A nyomkövetéshez szükség van egy speciális eszközre, amelyhez tartozik egy kártya is. Ezen kívül egy webes felület is a rendszer része.

Mire figyeljen, ha partnert keres a flottakövetéshez?

Először is döntse el, hogy milyen élethelyzeteket szeretne lefedni a flottakövetési szolgáltatással. Ha ezt pontosan tudja, akkor döntse el azt is, hogy mennyi ideig szeretné használni a gépjármű flottakövetést . Az sem mindegy, hogy Magyarországon, vagy külföldön szeretné-e vezetni a kocsiját, de érdemes végig gondolnia azt is, hogy károkozás esetén önállóan, vagy inkább ügyfélszolgálattal együtt működve intézné-e el a felmerülő adminisztrációs feladatokat. Az ideális partner mindezt lehetővé teszi az ön számára.