Mi mindenre jó a turmixgép?

Turmix gép

A friss alapanyagból elkészült ételek és italok rendkívül jó hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, hiszen így minden növény, zöldségek, gyümölcsök, magvak is megőrzik az összes vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is. Ahhoz azonban, hogy egy egy receptet tökéletesen el tudjunk készíteni, fontos, hogy megfelelő állagúak legyenek az egyes hozzávalók. Az ételek előkészítéséhez ezért szükségünk van néhány elektromos konyhai kisgépre is. Egyik ilyen a több funkciós turmixgép.

Turmix gép

Miért vegyél feltétlenül egy turmixgépet?

A több funkciós turmixgéppel a családod minden tagja számára készíthetsz ételeket és italokat.

Ha kisbabád van, akkor számos gyümölcsből például almából, vagy körtéből is készíthetsz neki pürét.

Ha a kamasz gyermeked smothie rajongó, akkor ezzel a géppel elkészíthet bármilyen smoothiet, hiszen kemény húsú és lédús zöldségeket és gyümölcsöket is bele tehet (erre kiválóan alkalmas még a gyümölcs centrifuga is).

Ha a férjeddel úgy döntötök, hogy áttértek a paleo életmódra, akkor minden nap többször lesz szükségetek a több funkciós turmixgépre, hiszen a hozzá tartozó kiegészítő aprítóval az aprócska magvakat is felszeletelhetitek.

Ha a nagyszüleid imádják a frissen őrölt kávébabokból készült kávét, kapucsínót, akkor őket is bármikor meglepheted egy forró feketével.

Hogyan lehet ennyi mindenre képes a többfunkciós turmixgép?

A több funkciós turmixgépet kiváló minőségű alapanyagokból, rozsdamentes acélból gyártották, ami lehetővé teszi az összes felsorolt alapanyag átalakítását. Azonban a zöldségek, gyümölcsök sajátosságai miatt több kiegészítőt is adnak a több funkciós turmixgéphez. Aprítókat, szeletelőket, és őrlőket is egyszerűen cserélhetsz benne. Ezen kívül több jól elkülöníthető gomb is mutatja, hogy melyik alapanyagot milyen fokozaton kell megmunkálni. A másfél literes kancsó üvegből készült, garantálja a tartós használatot.