A legjobb telefon tok gyártók – Melyik márka termékét válasszam?

Mára már annyiba kerülnek a csúcskategóriás okostelefonok, mint egy használt autó és sajnos elég lehet egy kis ütés, már be is tört a kijelző, vagy egy esés és búcsút is inthetünk szeretett készülékünknek. Erre a problémára már rengetegen nyújtottak megoldást a telefon tokokkal, azonban ebben a szegmensben is vannak kiemelkedő márkák, melyek közül hármat mutatunk be. Szerintünk ezek a gyártók készítik a legmegbízhatóbb tokokat.

 

Otterbox – Mire képes a „vidradoboz”?

A lehető legjobb választás, ha telefonunk teljes védelme a célunk. A gyártónak nincsen sok szériája, azonban, amiket eddig letett az asztalra, azok vitathatatlanul kiváló minőségűek. Jelenleg csak két szériájuk van, az egyik a „Commuter” a másik pedig a „Defender”. A „Commuter” darabok a kisebbek és nem növelik meg annyira a telefon méreteit, mint a „Defender”. Mind a kétféle tok duplarétegű védelemmel van felszerelve, hogy bármilyen helyzetben védeni tudják a telefont a becsapódásoktól és ráadásul még a portól sem kell tartanunk. A „Defender” kiadás még egy beépített képernyővédővel és egy csattal is rendelkezik, aminek következtében az övünkön is hordhatjuk. Sok hasonló felépítésű tok található meg a piacon, azonban az Otterbox termékei nem olyan hatalmasak és robosztusak, mint a konkurenciáé. A legnagyobb telefonmárkákhoz elérhető Otterbox tok, úgy mint az Apple, Samsung, Huawei, LG és Google termékeihez. Elsőre lehet, hogy kicsit drágának tűnnek ezek a tokok, azonban átlag feletti védelmet biztosítanak már 10.000 forintért. Az Otterbox termékeit megtalálhatód a VIP-Phone webáruházban. Rengetegféle telefon tok terméket megtalál még a kínálatban.

 

Incipio – Számos megoldás számos problémára

Az Incipio márka már régóta ismert név a piacon és számos problémára nyújtanak kiváló megoldást a tokjaik. Megtalálhatunk nálunk Slim, egyedi kinézettel és mintázattal ellátott, flip-flop és az Otterboxhoz hasonló tokokat. Ők kezdték el először használni a duplarétegű védelmet, ami nagyban meghatározta a jelenlegi piacot. A leghíresebb és legjobban fogyó szériájuk a DualPro. A puha belső réteget egy rendkívül kemény Plextonium réteg öleli körül, ami biztosan megvédi telefonunkat az ütődésektől, ráadásul még jól is néz ki, mivel nem növeli meg a telefonunk méretét. Ízléses kialakításának és rendkívüli ellenállásának köszönhetően az egyik leghíresebb és legtöbbet keresett telefon tok. A ma kapható telefonok nagy részére elérhető már Incipio tok, így ha ritkább darabbal rendelkezünk, akkor is van esélyünk a megbízható védelemre. Ezek a tokok sem a legolcsóbbak közé tartoznak, azonban szerintünk bőven megér 7.000-20.000 forintot szeretett telefonunk védelme. A Vip-Phone GSM boltban számos itt felsorolt tokot megtalálsz!

 

Ringke – Kiváló védelem, szinte feltűnésmentesen

Ha olyan tokra vágyik, ami nem növeli meg telefonunk méreteit és nem szereti a csicsás kinézetet, akkor a Ringke kiváló lesz az Ön számára. A Ringke termékei nem biztosítanak akkor védelmet, mint az Otterbox és az Incipio gyártmányai, azonban nem is kerülnek annyiba és jóval könnyedebben néznek ki. A legkeresettebb széria a Fusion, ami TPU anyagból készült. A termék átlátszó, így csodálhatjuk telefonunkat, ráadásul csak kis mértékben növeli meg a telefonunk méreteit. A TPU anyagnak hála nagyon ellenálló lesz készülékünk az ütődésekkel szemben. Hasonlóan, mint az Incipio-nál, a Ringke is rendkívül széles telefonpalettához biztosít tokokat, így nagy valószínűséggel megtalálja majd a készülékével kompatibilis tokot. Áruk kedvező, már 3.000 forintért is beszerezhetjük.

Ezek lettek volna a szerintünk legjobb telefon tok gyártók, melyek kiemelkednek tudásban, árban és kompatibilis telefonokban.

Előző bejegyzésünkben a Siemens cég történetéről írtunk, érdemes elolvasnia!