A világhírű Dyson vállalat

dyson

Elektromos felszerelések nélkül bizony ma már el sem tudjuk képzelni az életünket. Nézz csak szét a lakásodban mennyi elektromos árammal működő termék van. Lehet, hogy éppen világít a lámpa, de laptop, okostelefon, rengeteg konyhafelszerelés és egyéb berendezés is biztosan van a közeledben. De az is lehet, hogy éppen hiányzik valamilyen készülék, esetleg szeretnél valamit kicserélni, vagy praktikus ajándékot keresel. Ehhez is tud segítséget nyújtani a bejegyzésünk, hiszen egy ismert elektromos felszereléseket gyártó cégről, a Dyson-ról olvashatsz.

Hogyan kezdődött?

Az angol mérnök, James Dyson otthonában szeretett volna porszívózni, de azt tapasztalta, hogy nagyon lassan halad, mivel a porzsák nagyon gyorsan megtelik és el is dugul. Ekkor döntött úgy, hogy elkezd foglalkozni a porszívó fejlesztéssel, és megalkotta a saját porszívóját. Igen, a világhírű cég története a porszívóval kezdődött, pontosabban a porzsák nélküli típus kifejlesztésével. Ma már vásárolhatsz vezetékes, vezeték nélküli, valamint kézi Dyson porszívókat is. A cég folyamatosan fejlődött, világhírű gyártó és fejlesztő vállalkozások közé került, amely más termékeket, például hajszárítókat, kézszárítókat, ventilátorokat, fűtőtesteket és számos egyéb találmányt jegyeztetett be.

A Dyson ma…

Olyan világhírű cégek közé tartozik, amely már szinte minden termékével piacvezető pozíciót tölt be. A világ számos országában jelen van és több, mint 65 országban értékesíti az elektromos felszereléseket. A vezető pozíciót és a világszínvonalú minőséget a kiválóan képzett, egyedi tudással rendelkező mérnök csoport garantálja. Ezen kívül pedig James Dyson egy tudósokból álló kutatás és fejlesztési laboratóriumot is létre hozott, amely csoport folyamatosan keres megoldásokat az ügyfelek javaslataira. A cég alapítója ezen kívül rendkívül nagy hangsúlyt fordít a mérnökök képzésére is, ösztöndíjakkal támogatja a tehetséges hallgatók tanulmányait, kutatásait is.