A Spotify tovább erősíti a partnerkapcsolatát a Samsunggal!

Valószínűleg már Ön is hallott a Spotify nevezetű programról. Ha mégsem, akkor röviden ez egy zenealkalmazás, mellyel rendkívül kedvező árak mellett, vagy akár ingyen is élvezhetjük kedvenc előadóink számait, albumait teljesen legálisan. Az ingyenes változatban vannak reklámok és a számokat sem lehet letölteni a mobiltelefonunkra, így Wi-Fi kapcsolaton kívül nem annyira használható, hacsak nem rendelkezünk jó pár gigabájtos mobilinternettel. A prémium verzió csupán csak 5 euróba kerül havonta, ha egy évre vesszük, ráadásul a reklámokat sem kell „élveznünk”, és még a számokat is letölthetjük, így bárhol hallgathatunk zenét, bármilyen internetkapcsolat nélkül.

A Spotify nem most kezdte a partnerkapcsolatot a Samsunggal, azonban nemrég bejelentették, hogy további extrákkal szeretnének kedveskedni a Samsung telefonokat használóknak. Ennek értelmében he mától vásárol Samsung telefont, akkor az előre telepített Spotify alkalmazással érkezik. A vállalat azt is bejelentette, hogy a új Samsung Galaxy S10 tulajdonosok fél év ingyenes prémium előfizetést is kapnak. Akinek volt már ilyen előfizetése, vagy igénybe vette az egy hónapos ingyenes próbaidőszakot, azok nem kapják meg ezt a fél éves prémium előfizetést. Jelenleg ez az akció csak az Egyesült Államokban elérhető és csak a Samsung Galaxy S10-es telefonokra, azonban elképzelhető, hogy a vállalat a közeljövőben kiterjeszti ezt az akciót más országokra, kontinensekre is.

Logikus lépésnek tűnik, hogy a két vállalat szorosabb együttműködést preferál, mivel a Samsung tavaly bejelentette, hogy a Bixby alapértelmezett zenelejátszója a Spotify lesz (a Bixby egy digitális asszisztens, úgy mint a Siri, Cortana, vagy Google asszisztense).

A cikkhez felhasznált bejegyzés: https://www.theverge.com/2019/3/8/18256021/spotify-samsung-partnership-preinstalled-s10-app-six-months-free-premium