Mely vezetékes, vagy vezeték nélküli egereket válasszuk, ha játszani szeretnénk?

Mely vezetékes, vagy vezeték nélküli egereket válasszuk, ha játszani szeretnénk?

Egyre többen élvezik a fiatalabb és az idősebb generációk közül a különböző játékokat, melyeket főleg asztali számítógépen, vagyis PC-n játszanak. Számos olyan játék van a piacon, melyeknél fontos, hogy megfelelő perifériákkal rendelkezzünk. A legfontosabb az összes közül kétség kívül az egér, mivel ezen akár meccsek is múlhatnak. Rengetegféle gamer egér elérhető már a boltok fizikai, valamint virtuális polcain is, így rendkívül nehéz lehet a választás az avatatlanok számára, akik nem akarnak órákat eltölteni azzal, hogy a különböző specifikációkat olvassák. Listánkban összegyűjtöttük a legjobb vezetékes, és vezeték nélküli gamer egeret. Fontos megjegyezni, hogy ezek az eszközök nem a magyar pénztárcához vannak szabva, így senki se lepődjön meg, ha egy több tízezer forintos darab is felbukkan.

Kingston Hyperx Pulsefire Surge

Listánkban ez a legolcsóbb vezetékes egér, mivel „csak” 20.000 forint körüli összegért lehet a miénk. Egyik legjobb tulajdonsága, hogy bal-, és jobbkezesek is használhatják, valamint nem gabalyodik a szigetelt kábel. Előnye még, hogy egyedivé tehető, hogy milyen színben, színekben világítson. Összesen 6 gombja van (bal katt, jobb katt, rögő, DPI állító, és a bal oldalán 2). Kiváló választás lehet kisebb tenyerű gamereknek, de fontos megjegyezni, hogy maratoni játékoknál csúszóssá válhat a felülete.

Logitech G903

Ez a vezeték nélküli egér mindent tud, amire szüksége lehet, ráadásul bal-, és jobbkezesek is élvezhetik vele a játékot! Körülbelül 30.000 forintba kerül, de ezért az árért egy kiváló kétkezes, vezeték nélküli egeret kapunk, melyek állíthatjuk a színeket, az oldalsó gombokat, a DPI-t, és még a PowerPlay vezeték nélküli töltést is támogatja. Igazából egyetlen hátránya, az ára, mivel 30.000 forintból könnyedén tudunk vásárolni egy jó billentyűzetet, egeret és fülhallgatót is. Ha azonban nem sajnálja a pénzt és szeretne venni magának egy megbízható, tartós, kényelmes, és sokáig működő vezeték nélküli egeret, akkor a Logitech G903 jó választás lehet!

Roccat Kone Pure

A Roccat ezen terméke olcsónak mondható, mivel körülbelül 20.000 forintért a miénk lehet, de ha külföldről rendeljük, akkor körülbelül 55$-ért megvásárolhatjuk. Ez a vezetékes egér rendkívül könnyű, így kiválóan lehet majd használni, ha sokáig elhúzódik egy meccs. Rendkívül kényelmes, sokan a legkényelmesebb egérnek tartják a piacon, azonban gyakran felvetik, hogy nincsen semmilyen szilikon, mely segítene a fogásban és a csúszásmentességben. Érdekes kialakításának köszönhetően van, akinek elsőre kényelmetlennek tűnhet, de idővel megszokja a kéz és valóban nagyon kényelmes lesz vele a játék. Az egér 9 gombbal van szerelve, ami biztosan elegendő lesz a legtöbb játéknál.  Ha egy rendkívül kényelmes és viszonylag olcsó vezetékes gamer egeret szeretne vásárolni, akkor ez legyen az!

Ezek lettek volna azok az egerek, melyek sokat segíthetnek nekünk a mindennapi játékoknál. Reméljük tudtunk segíteni és adtunk egy olyan tippet, vagy terméket, mellyel jobban fogja tudni élvezni a különböző számítógépes tartalmakat!