A 2019-es MWC 3 legizgalmasabb telefonja!

Tegnap, vagyis 2019. február 29-án befejeződött az ide MWC, vagyis Mobile World Congress, ahol az elkövetkező hónapok legújabb és legjobb telefonjait mutatják be. Idén sem kellet új csúcstelefonok és technológiák nélkül maradnunk, ezért összeszedtük Önnek azt a 3 telefont, melyek hoznak egy kis izgalmat és olyan fejlesztéseket mutattak be, melyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Következzenek tehát a készülékek!

Huawei Mate X

Az összehajtató telefonok már itt vannak és a gyártók folyamatosan dolgoznak azon, hogy tökéletesítsék a kezdetleges megoldásokat, de a Huawei idén kitűnt a sorból, mivel olyan készüléket mutattak be, mely egy már régóta a piacon lévő technológiára épül. A Huawei Mate X egy okostelefon és tablet hibrid, mely összehajtható. Az egész készülék csupán 5.4 milliméter vastag, ha összevan hajtva, akkor pedig értelemszerűen 11 milliméter, ami azt jelenti, hogy szinte hézag nélkül lehet összehajtani. Reméljük, hogy minél több hasonló készülékkel fognak meglepni minket a gyártók, de jó lenne, ha kicsit barátságosabb árcédulával tennék, mivel a Huawei Mate x körülbelül 3000 euróba fog kerülni és június körül fog a boltok polcaira kerülne. Akinek van körülbelül 1 millió forintja, az nyugodtan élvezheti a Huawei legújabb összehajthatós telefonját.

LG G8

Sokan úgy tekintenek az LG legújabb telefonjára, mint egy szép, de középszerű, semmi újat nem mutató készülékre. A specifikációja szerint nem változott hatalmasat az elődjéhez képest, de nem kell minden telefonnak a leggyorsabb processzorral és a legjobb grafikus chippel rendelkeznie. Az LG azért nem egy középszerű készüléket rakott össze, mivel a 6.1 inches OLED panel csodálatos és sokan a világ legjobb kijelzőjének is tartják. Pirosban pedig egyszerűen káprázatos az LG G8, így ha Ön ad a külsőre és nem feltétlenül a legesleggyorsabb telefont akarja, akkor nem lőhet mellé az LG idén bemutatott telefonjával!

Nokia 9

Ha telefonokról beszélünk, akkor mindig meg kell említenünk, hogy milyen kamerával van szerelve az adott készülék. Az utóbbi években olyan fejlődésen ment át ez a szegmens, hogy sokan nem is tudnak különbséget tenni egy fényképezőgép és egy telefon által készített kép között. A Nokia 9 által készített képek pedig nem fogják megkönnyíteni ezt a döntést. A legtöbb csúcstelefonban ma már 2, vagy 3 kamera is található, azonban a Nokiánál tovább mentek, mivel 9-es telefonjukba ötöt raktak. Nagyon érdekes módon rendezték el a kamerákat, melyet a képen is láthat. Az 5 kamera mellett még van egy vaku, valamint egy mélység érzékelő. További információkat sajnos nem tudunk a telefonról, de amikor hivatalosan is megjelenik, akkor valószínűleg olyan képeket fogunk kapni, melyektől leesik az állunk.

Ezek lettek volna a legizgalmasabb telefonok az idei MWC-ről. Reméljük, hogy tetszett Önnek a bejegyzés és elolvassa a többi írásunkat is!