A Samsung hivatalosan is eltolja a Galaxy Fold piacra dobását!

galaxy-fold

A világ egyik legnagyobb szórakoztató elektronikával foglalkozó cége hivatalosan is megerősítette, hogy eltolják a Galaxy Fold megjelenését (holott a napokban kellett volna a boltok polcaira kerülniük a 2000$-os készülékeknek). A Samsung szóvivője az alábbiakat nyilatkozta: „Azt szeretnénk, hogy a vásárlóink a tökéletes felhasználói élményt tapasztalhassák meg, ezért az elmúlt napokban érkezett visszajelzések alapján úgy határoztunk, hogy eltoljuk a kategória formáló Galax Fold-ot, hogy biztosak legyünk abban, hogy a készülék olyan élményt nyújt mindenkinek, amit elvárnak tőlünk. Úgy tervezzük, hogy az új megjelenési dátumot az elkövetkező hetekben bejelentjük.”

Korábban a The Wall Street Journal azt közölte, hogy valószínűleg májusig biztosan nem kerül a boltok polcaira a telefon, de még a Samsungnál sem tudják, hogy pontosan mikor is érkeznek.

Azért döntött így a cég, mert több baljós visszajelzés is érkezett. Volt, hogy megrepedt az összehajtható telefon képernyője (igaz, ez több esetben is a felhasználók ügyetlensége miatt történt, ugyanis lehúzták a képernyővédő fóliát), de a legtöbbször úgy repedt meg a képernyő, hogy rendeltetésszerűen használták, valamint por is került a kijelző és a védőréteg közé.

A Samsung szóvivője arról is nyilatkozott, hogy jobban át fogják gondolni a védőréteg elhelyezését, valamint több figyelmeztetést is elhelyeznek majd a leírásokon, valamint a rétegen is, hogy ne szedjék le.

Akik már megrendelték a készüléket, értelemszerűen csalódottak, azonban véleményen szerint a Samsung a lehető legjobb döntést hozta, mivel egyáltalán nem hiányzik a cégnek még egy olyan fiaskó, mint a Note 7-es robbanós botrány. Reméljük minél előbb a boltokba, illetve az előrendelőkhöz kerülnek a Samsung Galaxy Fold 2000$-os készülékei és mindenki élvezheti a mobiltelefon új generációját és megoldásait.

Előző bejegyzésünkben a szobabicikli előnyeiről írtunk!

Forrás: https://www.theverge.com/2019/4/22/18511170/samsung-galaxy-fold-delay-indefinitely-statement-screen-display-broken-issues