Autó kölcsönzés gyorsan, okosan

Autókölcsönzés

Nagyon sokan vagyunk, talán te is közénk tartozol, akik szívesen utaznak. Busz, vonat, repülő, hajó, saját autó, ma már szinte minden elérhető, sőt kölcsönözhetünk is gépjárműveket. Ebben a cikkünkben az autó kölcsönzés sajátosságairól írunk.

Autókölcsönzés

Mi mindenre számíts az autó kölcsönzéskor?

Először is döntsd el azt, hogy mennyi ideig szeretnéd az autót használni. Az autó kölcsönzés előtt végezz el néhány számítást. Vedd alapul a bérlés összegét. Ezt általában napi díjban szokták meghatározni. Ma már a kisebb méretű gépjárműveket például az Opel Corsat, vagy a Seat Cordobat. akár 3500 Ft-os napi díjért is elviheted, sőt a használat időtartamától függően, még további kedvezményekben is részesülhetsz. Ha már pontosan tudod a számokat, akkor járj utána a parkoló díjaknak és az üzemanyag költségeknek is. Arra is gondolj, hogy hányan fogtok utazni. Ha ezeket a számokat tudod, akkor egyértelműen összehasonlíthatod az autó kölcsönzésével összefüggő költségeket a tömegközlekedési eszközök jegyeinek az árával. Ha ketten utaztok, akkor már megéri az autókölcsönzést választani.
A számok mellett a gyorsaság és a kényelem miatt is érdemes az autókölcsönzés mellett döntenetek. A kölcsönzött autókkal ugyanis háztól házig utazhatnak. Sőt átszállnotok és várakoznotok sem kell. Ugye milyen kellemetlen, ha elmegy a busz az orrod előtt és 10 percet kell a következőre várni. Főleg ilyenkor az influenza járvány idején még fertőzést is okozhat.
Az autó kölcsönzés jó megoldás lehet akkor is, ha nem szeretnél saját autót fenntartani, és meghatározott időközönként két- három havonta egyszer szükséged van néhány napra valamilyen kocsira. Kényelmesen meglátogathatod a vidéken élő rokonaidat, vagy szervezhetsz önálló utazást egy- egy közeli nagyvárosba Kassára, vagy Bécsbe. A kölcsönzött autóval ugyanolyan kényelmesen utazhatsz, de megspórolhatod az adókat és a karbantartás költségeit is.
Ha mégsem szeretne autót bérelni, és alkatrészre lenne szüksége, ide kattintva többet olvashat a témáról!