Élvezze a nyugalmat és pihenést egy télikertben!

Télikert és teraszfedés

A télikerteket eredetileg azért hozták létre, hogy a növényeknek biztonságot nyújtsanak a fagy, valamint rosszabb idő beálltával. Sokáig csak erre használták ezeket a lakás kiegészítéseket, hozzáépítéseket, azonban a kivitelezők rájöttek, hogy ha megfelelően van berendezve, akkor egy olyan lakásrészt kaphatunk, amit ugyan úgy lehet használni otthonunk részeként, mint bármely más szobát.

Mikre lehet használni egy télikertet?

A leggyakoribb felhasználása a télikerteknek még mindig kétség kívül a növények védelme, azonban rengetegen alkalmazzák, mint pihenőszobát. A legtöbb télikert rendkívül világos, mivel gyakran üvegből készül az elválasztó fal, valamint a tető is, így tökéletesen lehet használni kikapcsolódásra, olvasásra. Már csak egy kényelmes szék, vagy fotel kell és kiválóan lehet élvezni a kedvenc könyvünket, de akár televíziót is nézhetünk, vagy csak simán aludhatunk. A nagyobb családi összejövetelek is tarthatóak egy télikertben, de természetesen ez csak akkor lehetséges, ha nincsen tele virággal, vagy más növénnyel, eszközzel. A pihenés mellett munkára is kiválóan használható egy télikert, mivel csak íróasztal és egy szék szükséges hozzá, és mivel az internet a legtöbb háztartásban vezeték nélkül van megoldva, így nem is kell lemondanunk a világhálóra csatlakozás lehetőségéről sem. Ezek a leggyakoribb felhasználási módja a télikerteknek. A terasz fedés is gyakori fogalom, ha a télikertekről beszélünk, mivel ebben az esetben az alapozás már adott, így csak a falakat, valamint a tetőt kell felépíteni, megcsinálni.

Kivel érdemes elvégeztetni a télikert tervezését, kivitelezését?

Magyarországon az ÖtödikÉVszak Kft. az egyik legmegbízhatóbb és legprofibb télikert kivitelező. Rengeteg elégedett ügyfelük van, mivel fontos nekik a minőségi és precíz munka. Lelkiismeretesen végzik a dolgukat és az eredmény mindig minden tekintetben kiemelkedő és problémamentes.