Megéri-e másoltatni az autókulcsunkat?

Autókulcs

Kezdjük talán kicsit előrébb, tájékozódjunk, hogy egyáltalán le lehet-e másolni az autókulcsunkat.

Nagyon sok típusnál erre van lehetőség, mindenképpen tájékozódni kell a lehetőségekről. Ha a mi autótípusunkat nem találtuk meg a kínálatban, ne csüggedjünk, böngésszük tovább a világhálót. A kulcsmásológépektől is függhet, hogy képesek-e a feladat elvégzésére.

Autókulcs

Itt van például az egyik kedvenc kulcsmásolással foglalkozó cégem, ők is foglalkoznak autókulcsokkal, érdemes felhívni őket, hogy tudnak-e segíteni.

Mennyibe kerül lemásoltatni az autó kulcsát

Feltűnhet, hogy sok árlistában gyanúsan kedvező árakon szerepelnek a másolt kulcsok, azonban ez nem kell, hogy elriasszon senkit a szolgáltatás igénybevételétől, az autószalonok sem feltétlenül a legkedvezőbb munka- és alapanyadíjakkal operálnak. Győződjünk meg a szolgáltató hitelességéről.

Mennyi idő alatt készült el a másolt kulcs

Sajnos erre pontos adatot nem lehet írni, típustól és évjárattól egyaránt függ a másolás időtartama. A másik meghatározó tényező pedig az autóhoz tartozó chip. Sok esetben nem lehet előre sem időt, sem árat mondani, mert először le kell olvasni az autókulcsban található chipet, de néhány kivételtől eltekintve 30.000 forintnál fél óránál biztosan nem kell többel kalkulálnunk.