Miért jó az intelligens vasaló?

A komfortos megjelenésünk egyik fontos eleme a ruházatunk. Ahhoz, hogy jól nézzünk ki és jól érezzük magunkat a bőrünkben fontos, hogy divatos és gyönyörű szép ruháink legyenek. Ehhez pedig szükségünk lesz egy vasalóra is, mivel a gyűrött ruha senkin sem ál jól (hacsak nem ilyenre tervezték).

Milyen vasalót válasszak?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni azt, hogy számodra melyik is az ideális vasaló számos dolgot kell figyelembe venned. Nagyon fontosak az öltözködési szokásaid. A vasaló vásárlása előtt ezért gondold végig, hogy milyen alapanyagból készült ruhákat szoktál a leggyakrabban hordani. A természetes alapanyagot szereted jobban, vagy inkább műszálas ruhákban jársz, vagy kedveled a változatosságot és számos különböző alapanyagból készült ruhád is van? A te szekrényedben is van farmer, selyem és viszkóz is?

Ezen kívül gondolkozz el azon is, hogy milyen gyakran vasalsz és mekkora mennyiségű ruhával kell foglalkoznod? Ha ezt már tudod, akkor könnyen megtalálhatod a számodra ideális vasalót.
Ha folyamatosan bővíted a ruhatáradat és szeretnél kipróbálni újabb alapanyagokból készült ruhákat is, vagy egyszerűen csak nem szeretnél túl sok időt eltölteni a vasaló kiválasztásával, akkor érdemes a legmodernebb intelligens vasalót használnod.

Melyik intelligens vasalót használjam?

Nagyon jól járhatsz, ha a Philips Azure Elite-t próbálod ki. Akár kezdő vagy, akár már több ideje vezeted a háztartást, ezzel a vasalóval az összes ruhádat gyorsan, néhány egyszerű mozdulattal ki tudod vasalni, akár azután is, hogy kivetted a szárítóból. Ez a vasaló ugyanis égésmentes felülettel rendelkezik, így elkerülheted a ruháid megrongálódását, ezen kívül a speciális gőzkibocsátásnak köszönhetően ideális mennyiségű gőzt bocsát ki minden alapanyagra. Persze a kivitelezők gondoltak arra is, hogy a gőz pontosan a megfelelő felületre érkezzen. Így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen simává vasalhatod a nehezen kezelhető holmijaidat is. A hosszan tartó használat biztosítása érdekében pedig egy vízkő tartály is tartozik a Philips Azure Elite vasalóhoz, amelyet nagyon könnyen kiüríthetsz.