Tonerek gyakori nyomtatókhoz!

Gyakori nyomtatókhoz tonerek

Rengetegféle lézernyomtató típus érthető el Magyarországon, de természetesen vannak olyan modellek, melyek népszerűbbek a többinél. Ahogy minden printernél, ezeknél is szükséges, hogy megfelelően gondoskodjunk a jó minőségű tonerről, vagyis a nyomtatókellékről. Számos opciónk van, hogy beszerezzük a kompatibilis kellékeket. A leggyakoribb természetesen az eredeti tonerek megvásárlása, mely sok esetben 20-30.000 forint. Sokan úgy gondolják, hogy csak az eredeti tonerek jók, míg a többi termék silány minőségű vacak. Szerencsére az utángyártott tonerek egyre népszerűbbek a piacon, mivel sokan tapasztalják meg, hogy mennyire jó alternatívát jelentenek az eredeti nyomtatókellékekkel szemben. Sokan összekeverik az utángyártott kifejezést az újragyártottal, ami nagy hiba, mivel semmi közük egymáshoz. Az utángyártott tonereket nem az eredeti gyárakban készítik az eredeti termékek tervei alapján, teljesen új és minőségi alapanyagokból, míg az újragyártott termékek már egyszer, vagy többször felhasznált összetevőkből épülnek fel. Cikkünkben bemutatunk Önnek 5 gyakori nyomtatót, melyekhez a linkekre kattintva tudja beszerezni a minőségi utángyártott tonereket!

 

HP Laserjet 1018

A HP Laserjet 1018 toner már akár 3.190 forintért is megvásárolható. A nyomtató kiválóan használható kisebb irodákban, vagy akár otthon is. Kifejezetten dokumentumok és iratok nyomtatására tervezték, ezért csak fekete-fehérben lehet vele nyomatokat készíteni. Ha nem szeretne színes képeket készíteni, és egy olcsó, de megbízható és kisméretű nyomtatóra vágyik, akkor válassza a HP Laserjet 1018-at!

 

HP Laserjet P1005 toner

A HP Laserjet P1005 toner 3.890 forintért az Öné lehet! Szintén csak fekete-fehér nyomtatásra alkalmas a printer, így csak akkor ajánljuk otthoni környezetbe, ha nem elvárás a színes képek készítése. Kisebb méretű irodákba pedig tökéletesen alkalmas, mivel kis méretekkel és magas felbontással rendelkezik.

 

HP Laserjet P1102 toner

A HP Laserjet P1102 toner jelenleg 3.190 forintos árral rendelkezik, ami igencsak baráti, ahhoz képest, hogy körülbelül 1600 oldal nyomtatására alkalmas. A nyomtatót irodai felhasználásra tervezték, így ne is számítsunk színes nyomtatásra. 1200 DPI-s felbontású képeket tud nyomtatni, ami ebben az árkategóriában átlag felettinek mondható.

 

HP Laserjet PRO M12A toner

A HP Laserjet PRO M12A toner most csak 4.390 forintba kerül! A nyomtató egy perc alatt 18 lapot képes kinyomtatni, ami rendkívül jónak mondható, ebben az árkategóriában. Kiváló kis gép, egy átlagos irodába teljesen elegendő.

 

Samsung ML 1640 toner

A Samsung ML 1640 toner most csak 6.390 forintba kerül! Listánk utolsó darabja nem egy HP, hanem egy Samsung nyomtató, de hasonló karakterisztikával rendelkezik, mint az előbb felsorolt printerek. Minőségi és éles nyomatokat készít, monokrómban. Otthoni felhasználásra és irodákba tökéletes társ lehet.

Született már egy cikkünk hasonló témában, ott az egyik leggyakoribb nyomtatókellék gyártóról, az Epsonról tud olvasni.

Ezek lettek volna a legelterjedtebb nyomtatótípusok, melyekhez rendkívül olcsó tudjuk beszerezni az utángyártott nyomtatókellékeket!