Egy igazi olasz elektromos kotyogós kávéfőző!

Kotyogós kávéfőző

Olaszország híres gasztronómiai különlegességeiről, ami köszönhető az általuk forgalmazott konyhai berendezéseknek is. Rengeteg világhírű márkát dobtak már piacra, amelyek akár a mi konyhánkban is jelen lehetnek a mindennapokban. Az leghíresebb eszközök egyikét a G3 Ferrari által kifejlesztett modellek képviselik. Már egészen az 1970-es években belevágtak a háztartási gépek készítésébe. A vállalat mindig nagy figyelmet szentel arra, hogy alapos tervezéssel alakítsák ki a dizájnt, amit egy részletes kutatással járó munkafolyamat is megelőz. A berendezések kizárólag magas minőségű anyagokból kerülnek összeállításra, és folyamatos fejlődésen mennek keresztül. Termékpalettájuk között Delizia elektromos pizza kemence, Tigella Mia Tigelliera dupla sütő, G10045 típusú elektromos kotyogós készülék is megtalálható. A modern megjelenésen kívül nagy figyelmet fordítanak az összeszerelés minőségére, és az innovációra.

A G3 Ferrari által forgalmazott kávégépek kiváló Olasz kávét készítenek!

Nézzük meg kicsit közelebbről az elektromos, kotyogós kávéfőzőt!

Ez a készülék felidézi a régi idők hangulatát. Igen a hagyományos kotyogós kávéfőzőgépet alakították át. A G3 Ferrari G10045 típusú kávéfőző gép alakja majdnem ugyanolyan mint azoké a kávéfőzőké, amelyeket a nagyanyáink is használtak.

De ezek a készülékek a jó, öreg gázzal üzemelő kávéfőző készülékekkel szemben már elektromos árammal működnek, és a tervezők megszüntették a hagyományos kotyogós kávéfőzők által okozott problémákat is. Az olasz konyhai kisgép már az intelligens termékek közé tartozik. A G3 Ferrari G10045 típusú berendezésekben megfőzött kávé soha sem fog kifutni, kifröccsenni, sőt a szétrobbanástól sem kell tartani. Ezeket a kávéfőzőket otthoni használatra tervezték. A híres kávéfőző maximum 3 adag selymes kávé lefőzését teszi lehetővé. Az időzítés programozható, amely a megfelelő beállítással kiegészíthető 30 perces melegen tartó extra funkcióval. Teljesítményének köszönhetően rendkívül energiatakarékos, Valamint LCD kijelzőről olvashatjuk le az adatokat, áramellátása AC 230 V ~ 50Hz, súlya picivel haladja meg a két kilót.

Végül pedig meg kell említenünk a kávéfőző gép alapanyagát is, ami speciális összetételű, nehezen törhető. Egyszerűen tisztítható és garantált a hosszú távú használata.